Narracions sicilianes

ISBN: 978-8-4946-0643-4

Verga, Giovanni - Autor
Casassas, Anna - Traductora
Preu base 18,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 18,00 €
Descompte
Conjunt de relats del màxim representant del verisme italià que mostra, amb toda la seva cruesa, la vida en el medi rural de la Sicília de finals del segle XIX.
Descripció

Giovanni Verga és considerat un dels grans renovadors de la literatura italiana, líder i principal representant del corrent verista -equivalent a l'realisme d'Honoré de Balzac o a l'naturalisme d'Émile Zola-, moviment que tindria àmplia influència també en artistes i cineastes dels anys posteriors.

El conjunt de relats que conformen aquestes Narracions sicilianes, magníficament traduït per Anna Casassas, ens mostren, amb tota la seva cruesa, la vida en el medi rural de l'illa a la fi de segle XIX.

És una societat dominada per senyors i sacerdots, en la qual els sentiments, quan es fan patents, són sacrificats a la llei de la supervivència i la passió per les riqueses. La narració intensa i dramàtica d'aquesta realitat rural evidència el conflicte social entre les classes més desvalgudes, els «vençuts per la vida», i el poder dominant dels cacics que representen l'antic règim previ a el desenvolupament industrial.

Llegir fragment

Publicat
Desembre 2016
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
168
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català
Àrea de prensa