Cap imatge assignada

Pròleg de La matemàtica de la història d'Alexandre Deulofeu

ISBN: 978-8-4948-3688-6

Pujols i Morgades, Francesc - Autor
Padrós, Alba - Estudi i edició
Pérez Muñoz, Max - Estudi i edició
Preu base 20,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 20,00 €
Descompte
Aquest llibre és un homenatge a la amistat entre el filòsof Francesc Pujols descubridor de la pantologia i el descubridor de la matemàtica de la història Alexandre Deulofeu.
Descripció

Aquest llibre és fruit de l'apassionant procés de investigació que portaren a terme els autors Alba Padrós i Max Pérez Muñoz i, al mateixés temps, és un homenatge a l’amistat entre Francesc Pujols (1882-1962) i Alexandre Deulofeu (1903-1978), un filòsof i un historiador: l’un, el fundador de la pantologia; l’altre, el descobridor de la matemàtica de la història.

Pujols va prometre un pròleg per a l’obra de Deulofeu, un comentari filosòfic de la matemàtica de la història, la teoria que l’autor va elaborar sobre les civilitzacions i els cicles històrics i que va desenvolupar en disset volums. 
D’aquest pròleg, que ja s’anunciava al primer llibre de la teoria del figuerenc, no se’n sabia res. Alguns l’havien considerat una boutade més de Pujols, d’altres, quasi una llegenda. Ningú sabia amb certesa si existia.
Avui, però, podem presentar un tresor amagat a la Torre de les Hores, la residència del filòsof a Martorell i actualment seu de la Fundació Francesc Pujols, des de feia exactament setanta anys: el Pròleg de La matemàtica de la història.

Llegir fragment

Publicat
Agost 2018
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
274
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català
Àrea de prensa

2018.10.02 Empordà: Veure (jpg)