Cap imatge assignada

Pack 2 llibres de cuina

ISBN: 978-8-4947-5989-5

Marcos Jordà, Ester - Autora
Sayeras, Joan - Autor
Torrent Echeverria, Jaume - Autor
Torrent Riba, Mercè - Autora
Torrent Riba, Dani - Il·lustrador
Preu base 25,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 25,00 €
Descompte
Dos llibres de cuina: un és ideal per qui li agrada menjar bé sense gaire dificultats i l'altre per qui vol encarar el repte de cuinar per a grups una mica nombrosos
Descripció

LA CUINA DE LA NETA
Ester Marcos

L’Ester tenia una àvia que a la cuina anava per feina, sense floritures ni entrebancs: cuinava perquè s’havia de menjar i li havia tocat fer-ho a ella. La mare, en canvi, és una altra cosa: li agrada cuinar, s’hi entreté i ho fa, segons afirma la seva filla, com els àngels.

La autora  és la síntesi del bo i millor de les dues antecessores: l’amor i el bon ofici de la mare per la cuina i el tarannà d’anar per feina de l’àvia, i d’aquesta suma de virtuts ha nascut aquest llibre jove, pràctic, multicultural, saborós i, fins i tot, divertit. 
Un llibre ideal per a qui li agradi menjar bé i cuinar sense gaires dificultats per aconseguir que les amistats que has convidat a sopar quedin embadalides.
  
CUINAR PER A LA COLLA
Joan Sayeras - Jaume Torrent - Mercè Torrent

Cuinar per a la colla pretén ser una eina útil per a aquelles persones no professionals que els agrada cuinar i encaren el repte de fer-ho per a grups una mica nombrosos, des de les vuit fins a les quatre-centes persones.
 
A partir de la seva experiència personal, els autors ens proposen un recull de receptes i menús pràctics i adequats, amb les recomanacions i trucs necessaris per tal que ni el nombre de comensals ni l’envergadura dels estris impedeixi a ningú preparar un bon àpat amb la colla i gaudir-ne.

 

Els dos llibres están il·lustrats per Dani Torrent

Idioma
Català