El 27 d’agost de 2022 ens vam reunir al local social de Llampaies autors i autores i col·laboradors de l’editorial per celebrar la festa del desè aniversari.

Mercè Riba coautora, juntament amb el seu germà Pau, va fer la presentació del llibre editat expressament per commemorar aquest aniversari, TRÀNSIT. Prosopopeia de la infància. És un llibre de poemes sobre els personatges del imaginari infantil (la rateta de les dents, l’home dels sac...), il·lustrat amb dibuixos.

La part central de l’acte va ser una taula rodona conduïda per en Ramon Moreno en la que hi van participar la periodista cultural de L’Empordà Cristina Vilà i el director comercial de la distribuïdora Nus de Llibres Xiscu Pérez, en la que van participar una bona part dels presents. Es va parlar a fons sobre la complexitat de la edició i sobre tot de les dificultats per col·locar els llibres a les llibreries i el sistema pervers del dipòsit, que dificulta molt el seguiment de la venda dels llibres.

Finalment al costat de les taules que mostraven els prop de cent llibres editats fins a la data, vam fer un pica-pica on entre pinxo de truita de patates i llesques de pa amb tomata i embotis, vam seguir parlant de llibres, de projectes i de la festa dels propers quinze anys.

Llegir més:

      

       

   

 2     3.2

 

8                         transit                        5.jpg

 

9        10        13

 

17        18        19