Edicions Cal·lígraf present en la fira del llibre

El darrer cap de setmana d’agost es va celebrar a La Bisbal, la tercera edició de la Fira d’editorials independents Indilletres, amb la presència de vint editorials de Catalunya i el país Valencia. En l’edició d’enguany a les limitacions i dificultats derivades del Coronavirus, s’han afegit els mals pronòstics climatològics que anunciaven pluja intensa per tot el cap de setmana. La organització va tenir de buscar a corre cuita un nou emplaçament que fes possible mantenir la convocatòria i ho va trobar en el magnífic Palau de Congressos, un edifici ampli, cèntric i molt ben equipat.

La Fira va ser un èxit, superant en públic i vendes les dues edicions anteriors.
Edicions Cal·lígraf vàrem estar presents i els nostres llibres van ser molt apreciats pel públic assistent destacant en vendes: El misteriós cas de la mare advocada; Trenes tallades; Els viatges d’Ulisses, Del Quijote a Tin-Tín, Un pas cap al Nord-Oest, Piu-Piu i Apologia de l’Empordà.

Des de aquí felicitem als organitzadors i els animem a seguir endavant per celebrar el proper 2021 la IV edició, esperem i desitgem que ja normalitzada.

 indillletres 2    indillletres 5     indillletres 4