Cap imatge assignada

Les delicades perversitats. EPUB

ISBN: 978-84-127593-6-5

McCragh, Carles - Autor
Preu base 8,99 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 8,99 €
Descompte
Recull de relats de caire eròtic
Descripció

Les persones, més que els personatges, que viuen (que fan via) en aquests relats estan condicionats, com tothom, per les seves necessitats, manies i pulsions sexuals, que alguns gosarien qualificar de perversitats. Són homes i dones de tota mena que busquen el plaer, que es busquen entre ells i que entrelliguen les seves morbositats. Des del primer aprenentatge sexual fins a les preferències físiques dels protagonistes, passant per les fixacions i el fetitxisme que els provoquen algunes obres d’art, es lliuren a la seva passió amb gràcia, vehemència i punt d’honor.

Quan Carles McCragh va començar a escriure’ls, volia fer que tots fossin ficció menys un, i així qui ho llegís hagués d’endevinar quin era el real. Ara, tal vegada seria a l’inrevés: quin no és el real?

La paraula perversió ve del mot llatí pervertĕre i significa «invertir» o «canviar». Ningú no podrà dir seriosament que el seu origen tingui cap malícia.

Com va dir Graham Greene: «Una passió ha de tenir quelcom de clandestí, de transgressor i de pervers». Siguem, doncs, apassionats i perversos. També llegint.

Enquadernació
Ebook
N. Pàgines
287
Idioma
Català