Barcelona, 1961

Des de la més tendra infància desitja narrar històries i dibuixar a parts iguals, però com d'això no hi ha manera de fer diners, realitza els més diversos treballs en els més diversos mitjans: publicitat, televisió, ràdio, hostaleria, circ, magatzem, interiorisme, relax amb final feliç ...

Guanyador dels premis Casal Lamda de còmic en 1999 i Serra i Moret el 2000 ha col·laborat a El Observador, Nois, Zero, Shangay, GB magazine, Destinos o Toyland.

Persona inquieta ha estat professor a l'Escola de Còmic Joso, l'Escola d'Umanitats de l'Ateneu Barcelonès o l'Escola Elisava i realitzat les tires còmiques Arturo, uno de los nuestrosLaia i James en los Eurogames; per als Eurogames 2008; la campanya contra la homofòbia dins dels cossos de seguretat per Gaylespol, la campanya informativa sobre les drogues per la Coordinadora LGTB i un còmic sobre el que diu La Bíblia sobre ser gay (¡nada malo, lo juro!) per ACGIL.

També les exposicions Novios y chulos en viñetasBCN boys&+boysMaromos en la historia/Una historia de maromos i Apuntes del artificial  que han penjat a les parets de diversos salons de l'còmic i sales d'exposició de l'Estat Espanyol.

Cavaller d'edat; encara que no solvent, té ja un munt de novel·les gràfiques publicades entre les que destacarem la sèrie sobre Salvador, el seu personatge fetitxe; Estoy en elloAún estoy en ello i Los chulos pasan pero las hermanas quedanYo lo vi primero i Demasiado guapo, publicades al costat de Ideas de BomberoKedada , No debí enrollarme con una moderna y El corazón entre las piernas  a La Cúpula. Així mateix és coautor, al costat de Gabriel J. Martín de el llibre Sobrevivir al ambiente, per a Roca Editorial.

Sebas argumenta, guioniza, realitza el llapis, la tinta, els grisos i en el cas que ens ocupa, acoloreix ... I és que Sebas ho fa tot ... el és així! I si la crisi ho permet (que la cosa està molt fotuda); amenaça de seguir donant canya ...