Cap imatge assignada

Pack 3 llibres juvenil

ISBN: 978-8-4946-0648-9
Preu base 30,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 30,00 €
Descompte
3 llibres a elegir entre 4 llibres de temàtica juvenil ( de 9 a 14 anys)
Descripció

El misteriós cas de la mare advocada

text i il·lustració Dani Torrent

Un senzill treball de l’escola, escriure una redacció sobre la professió dels pares, es converteix en el punt de partida del nou i divertit cas de la banda de petits investigadors, els de «la Poca Lipsi».
La mare d’en Ramon és advocada, una dedicació que li sembla altament misteriosa: arriba a casa amb el seu maletí ple de papers, que no deixa que ningú li toqui, i al matí el torna a agafar i marxa com un llamp cap als jutjats. És per això que en Ramon, acompanyat dels seus amics, decideix investigar aquella «estranya dona» amb qui conviu.
Per a portar a terme les seves recerques, els membres de la Banda de la Poca Lipsi, com s’anomenen, hauran d’infiltrar-se en l’enigmàtic món dels tribunals, on viuran una emocionant aventura de la qual no seran només espectadors.

 

El quadern d'Osiris

Montserrat Segura i Feliu

il·lustració: Dani Torrent

La jove Sara Ford rep un diari com a regal el dia del seu aniversari, que bateja amb el nom d’Osiris, en honor al déu egipci que més li agrada. La Sara, tot i que va néixer als Estats Units, viu a l’Egipte misteriós de començament del segle XX, quan arqueòlegs i lladres de tombes es disputaven les troballes més excepcionals que s’amagaven sota la sorra del desert, i una civilització mil·lenària, amb una escriptura de signes jeroglífics, sortia a la llum.
La Sara i el seu germà egipci, el Fosc, viuen, al voltant de l’excavació de la tomba d’un faraó, una història apassionant plena d’aventures perilloses, però que resoldran amb enginy i valentia; una aventura que els farà créixer i els ajudarà a conèixer i estimar aquella misteriosa civilització. 

 

Ivanhoe

Walter Scott 

versió abreujada  de Pau Romeva 

Una de les grans novel·les d'aventures de la història de la literatura ambientada en l'Anglaterra del segle XII,que ens transporta a una època convulsa i apassionant, amb les creuades de fons i amb la lluita per la llibertat i la justícia del cavaller Ivanhoe en primer terme, el qual, en la seva confrontació amb l'usurpador del tron del rei Ricard Cor de Lleó,  rep l’ajuda de Robert Locksley, que més endavant es revelarà com  el famós Robin Hood.

Aquesta versió abreujada  d’Ivanhoe de Pau Romeva fou publicada per l’editorial Proa l’any 1929 dins la col·lecció Biblioteca Grumet, que, amb el lema «Les obres mestres de la literatura explicades als infants», volia apropar  les grans obres clàssiques als joves lectors. Recuperem aquella reconeguda edició amb la mateixa voluntat de fomentar la passió per la lectura entre els lectors joves i també entre aquells que no ho són tant.

 

Fauna fantàstica del Fluvià

Carles McCragh

il·lustració: Dani Torrent

El Fluvià és un riu màgic, i això fa que al seu voltant hi visquin éssers que no es podrien donar en cap altre riu, terra o paratge d’aquest món. D’on li ve aquest delectable encantament, aquesta graciosa característica que el fa ser origen i niu de criatures tan fantàstiques com meravelloses? Segurament de la diversitat i bellesa del paisatge que l’envolta, que va des de les salvatges i frondoses muntanyes, boscos i valls de la Garrotxa, passant per la captivadora plana de l’Empordà, fins a la Mediterrània.
Els qui neguen, amb preteses raons, la seva existència, cap prova en poden aportar; són els qui també ens volen fer dubtar de l’existència de les fades i els elfs. Gent que no veu més enllà del seu nas. Els qui coneixem aquestes bestioles màgiques