Cap imatge assignada

Rellegir Maria Àngels Anglada

ISBN: 978-8-4122-1231-0

Anglada, Maria Àngels - Escriptora
Ayensa, Eusebi - Edició a cura
Foguet i Boreu, Francec - Edició a cura
Preu base 20,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 20,00 €
Descompte
Compendi de textos que permeten rellegir amb una mirada actual les diverses facetes del corpus literari de Maria Àngels Anglada .
Descripció

Rellegir Maria Àngels Anglada aplega les intervencions al simposi homònim que va tenir lloc a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) el 9 de març de 2020, en commemoració del 90è aniversari del naixement de l’escriptora.

Amb una àmplia obra en el camp de la poesia, la narrativa, la traducció, l’assaig i l’articulisme d’opinió, el corpus creatiu de Maria Àngels Anglada presenta múltiples caires i estrats que els quinze treballs aplegats en aquest volum permeten explorar i revisitar.

Els textos d'Enric PujolLluïsa JuliàEulàlia LorésOlívia Gassol BelletMaria Dasca, Andratx BadiaDavid Serrano BlanquerAnna Perera RouraD. Sam AbramsXavier DiezJoan Camps ArbósAnna Maria Velaz SicartPilar GodayolMontserrat Franquesa Gòdia i Jaume Radigales que Eusebi Ayensa i Francesc Foguet, curadors del llibre, apleguen en el present volum, proposen rellegir a ulls d’avui les diverses facetes del corpus literari angladià, revalorar els eixos fonamentals del seu pensament humanístic i calibrar la incidència que té la seva obra en el conjunt de les lletres catalanes contemporànies i en la definició del patrimoni literari nacional.

llegir fragment

Publicat
Agost 2020
Mides
14.00 x 21,00
N. Pàgines
351
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català