Calli i Treballi, Recuperant Dalí

ISBN: 978-84-940494-3-9

Prat de los Mozos, Joan - Autor
Moreno, Dídac - Col·laboració
Preu base 18,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 18,00 €
Descompte
Els darrers anys de Da Dalílí vistos en primera persona pel seu fisioterapeuta i nic Joan Prat de los Mozos.
Descripció

Calli i treballi és un ordre, un prec i la claudicació d'un home acostumat a fer la seva voluntat per sobre de tot, el pintor Salvador Dalí  que després del greu accident en el Castell de Púbol en el que patí greus cremades, accepta les dures sessions de fisioteràpia, que poc a poc el van recuperant per a la vida.

Amb paciència, sessió a sessió el terapeuta Joan Prat es va guanyant la confiança del Pintor  fins a convertir-se en el confident dels seus records i emissari dels seus desitjos.

El diví Dalí, pren a Prat com el seu Hermes particular i el fa anar de missatger al Maxim’s de Paris en busca d'una melodia o a la Catedral d'Amiens a la recerca dels olis en que eren ungits els reis de França.
Joan Prat de los Mozos, en col·laboració amb el periodista Dídac Moreno, ens explica de forma amena aquest procés de recuperació de Dalí al llarg dels cinc anys que van des de l'accident del Castell de Púbol,  fins a la seva mort a la Torre Galatea. Pel llibre passen com en una pel·lícula  personatges i anècdotes que voltaren la intensa vida d’en Dalí.

Llegir fragment

 

Publicat
Abril 2014
Mides
14.00 x 21.00 cm
Enquadernació
Tapa tova
N. Pàgines
206
Idioma
Català
Àrea de prensa