Cap imatge assignada

Operació Shangó. La travessa del Sàhara.


Torrent Echeverria, Jaume - Autor
Preu de venda 18,00 €
Descompte
PRE VENDA del llibre :
Termini de la pre-venda: Entre el 15 de febrer i el 15 de març
Data prevista d’entrega del llibre: entre el 15 i el 30 de març de 2021

PVP 20,00 € – 2,00 € = 18,00 €
Sense despeses d’enviament.
Descripció

Operació Shangó de Jaume Torrent és una novel·la de carretera o, més ben dit, de camins. De les pistes de sorra que travessen el desert del Sàhara i que van d’Algèria a Mali i de Dakar a Marràqueix, i dels camins plens de fang que, travessant la selva, arriben al mar. L’acció transcorre durant els mesos de juliol i agost de l’any 1970, els mesos de més calor al desert i de pluges torrencials a l’Àfrica tropical.

Tres joves es proposen fer un viatge a la panxa d’Àfrica, i el volen sufragar portant roses del desert a Barcelona amb la intenció de fer-hi negoci. Al llarg del viatge van trobant i convivint amb tota mena de personatges: professors, exparacaigudistes belgues, una infermera, un gendarme malià, un maoista com a cap de poblat, fins i tot un autoestopista al mig del desert, al mateix temps que s’endinsen en unes cultures desconegudes i sorprenents.

Els protagonistes fan un viatge iniciàtic a través d’una Àfrica que bull il·lusionada pel triomf de la revolució algeriana i la creació de les noves repúbliques negres independents, quan a Occident els moviments juvenils hippies i del maig del 68 donen esperances d’un futur millor.

Enquadernació
Tapa tova
Mides
14,00 x 21,00 cm
N. Pàgines
320
Idioma
Català
Publicat
marzo 2021