Kubala

ISBN: 978-8-4949-1999-2

Ibáñez Escofet, Manuel - Biògraf
Sòria i Badia, Josep Maria - Text introductori
Preu base 18,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 18,00 €
Descompte
Ladislao Kubala és un dels referents de la història del futbol mundial, i una de les grans icones del barcelonisme, un personatge que, socialment, va trencar motllos en aquella Barcelona i aquella Catalunya atemorides...
Descripció

Ladislao Kubala és un dels referents de la història del futbol mundial, i una de les grans icones del barcelonisme, un personatge que, socialment, va trencar motllos en aquella Barcelona i aquella Catalunya atemorides, grises i avorrides dels anys cinquanta. 
Aquell futbolista ros, d’ulls blaus, les cames del qual valien, cada una, per dues de les dels altres jugadors, no solament va significar una revolució per a la tècnica futbolística, sinó que es va convertir en el primer ídol públic en aquella ciutat que aleshores encara no s’havia refet del trauma bèl·lic.
La figura de Kubala, per a Ibáñez Escofet i molts altres, era un factor que havia d’ajudar a la cohesió social. I Ibáñez reunia totes les condiciones socials, literàries i de sensibilitat que el capacitaven per a traslladar al paper l’atzarosa vida de Ladislau Kubala. 
Aquest volum, al que acompanya una contextualització del també periodista Josep Maria Soria, permet al lector acostar-se a un temps passat, d’un interès apassionant, i també retrobar-se amb un excel·lent periodista que va ser un mestre fonamental d’unes quantes generacions de professionals catalans, i que va demostrar que del fet esportiu també se’n podria fer una gran periodisme i, fins i tot, literatura.

<< Llegir un fragment >>

 

Publicat
Març 2019
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
162
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català
Àrea de prensa