Pau Riba en vint cançons

ISBN: 978-8-4949-1990-9

Moreno López, Ramon - Autor
Preu base 18,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 18,00 €
Descompte
La trajectòria vital i musical de Pau Riba, a través de llargues entrevistes fetes a partir de les lletres de les seves cançons més emblemàtiques
Descripció

Les vint cançons que componen aquest llibre han estat triades per músics, poetes i amics de Pau Riba.

Ramon Moreno, l’autor del llibre, a partir  de converses llargues i pausades amb el cantautor, dibuixa la trajectòria vital i poètica d’aquest personatge polièdric, que es va iniciar com a cantant de folk i que, més endavant, va fer un pas més contundent cap a la música rock i va crear nous espais de progressisme underground.

Pau Riba va ser una rock star i una icona més enllà de casa nostra, però mai no ha deixat de ser un personatge especial, inquiet i convençut de la seva genialitat, epicentre del seu propi món creatiu. Les seves composicions es mouen entre la revolta contra el sistema establert i la bellesa dels sentiments. A la manera del seu admirat Bob Dylan, lletra i música són indissociables.  

Hi ha molts Pau Riba, els quals es reflecteixen en aquest llibre: el dissenyador de portades de disc, el poeta, el cantautor, el roquer, l’escriptor, el periodista, l’actor, el creador i agitador cultural... Incisiu i provocador, inconformista i potser insatisfet, ha conduït  el seu destí al marge de modes i opinions predeterminades, tal vegada, precisament, abamb la voluntat de crear ell tendència esdevenir un referent.

Llegir fragment

 

Publicat
Novembre 2018
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
197
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català
Àrea de prensa