Cap imatge assignada

Ca la Nieves. Un llegat de records

ISBN: 978-84-126744-4-6

Castaño, Montse - Autora
Preu base 21,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 21,00 €
Descompte
L'Escala del segle XX a través de la trajectòria familiar d'una saga de dones que regentaren un dels més emblemàtics restaurants d'aquesta vila marinera empordanesa.
Descripció

«Coneixia lleugerament aquell hotel emblemàtic que romania latent, al carrer del port, com a testimoni del que una vegada havia estat. Però mai vaig pensar que podria conèixer d’una forma tan intensa els seus inicis, la seva evolució, els personatges reals, coneguts o anònims que, una vegada, van omplir aquell menjador, les parets del qual encara avui guarden geloses les seves veus.

       Ella volia plasmar la trajectòria de la seva família de forma que no es perdés, a resultes d’una promesa. I com un riu on vessen tres afluents que el fan abundós i li donen vida, aquest llibre recull pinzellades de la seva vida, viscuda a redós d’aquell hotel, en un poble que l’ha vist néixer i créixer.

       Hem compartit molts moments plegades. Al voltant d’una taula ben parada o rere els finestrals de casa seva mentre el sol lentament es ponia, dibuixant d’ocres i rogents el cel del capvespre. I el resultat d’aquelles converses les teniu aquí, en aquestes pàgines, en les que he transcrit i novel·lat els records d’una dona qui admiro. Una dona elegant i instruïda. Una dona ferma, viatjada i serena.

       Una dona que m’ha obert el seu cor i la porta als seus records.

       Us presento, amb respecte i molta estima, la Neus Ballester Tell i, amb ella, el poble que l’ha vist créixer, a l’ombra d’una fonda que va esdevenir hotel.

       Tres branques indivisibles de la història d’una vida. La seva.

       Deixeu-me, doncs, en aquestes pàgines, que us l’expliqui amb la seva pròpia veu.»

                                                                                                                                       Montse Castaño

Enquadernació
Tapa tova
Mides
14 x 21 cm
N. Pàgines
263
Idioma
Català
Publicat

Abril 2023