La cuinadelaneta p5.jpg_1

La cuina de la néta

ISBN: 978-8-4946-0645-8

Marcos Jordà, Ester - Autora
Torrent Riba, Dani - I·llustracions
Preu base 15,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 15,00 €
Descompte
El llibre de cuina dels joves i per als joves:pràctic, multicultural, saborós i, fins i tot, divertit.
Descripció

L’autora d’aquest llibre de cuina no té cap estrella Michelin, ni ha participat en cap concurs culinari de televisió, i, si bé és cert que va tenir un bar on es feien menjars, ara és llibretera, una d’aquelles llibreteres que coneix tots els llibres que té i que sap aconsellar al lector el que busca.

L’Ester Marcos tenia una àvia que a la cuina anava per feina, sense floritures ni entrebancs: cuinava perquè s’havia de menjar i li havia tocat fer-ho a ella. La mare, en canvi, és una altra cosa: li agrada cuinar, s’hi entreté i ho fa, segons afirma la seva filla, com els àngels.

La nostra llibretera és una síntesi del bo i millor de les dues antecessores: l’amor i el bon ofici de la mare per la cuina i el tarannà d’anar per feina de l’àvia, i d’aquesta suma de virtuts ha nascut aquest llibre jove, pràctic, multicultural, saborós i, fins i tot, divertit. Un llibre ideal per a qui li agradi menjar bé i cuinar sense gaires dificultats per aconseguir que les amistats que has convidat a sopar quedin embadalides.

Hi ha moltes cuines de l’àvia a les lleixes dels llibres de receptes. Aquest és el llibre de cuina dels joves i per als joves.

 Amb il·lustracions de Dani Torrent

Llegir fragment

Publicat
Desembre 2016
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
148
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català
Àrea de prensa