Barbarroja, el pirata del Mediterráneo

ISBN: 978-8-4944-0040-7

Algarra Bernabeu, Rafael - Autor
Preu base 22,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 22,00 €
Descompte
Un relat històric i , al mateix temps, una apassionant novel·la d'aventures, amb el rude Oruch-Barbarroja de protagonista i molts altres personatges de nefasta memòria en els mars de la Mediterrània.
Descripció

Baba Oruk, també conegut com Barbarroja és el primer de la una saga de pirates que van terroritzar els pobles de la Mediterrània durant els regnats de Ferran el Catòlic i Carles I. Era una família d'origen cristià que va viure de la pesca fins que Oruch decidir córrer l'aventura de la mar. Era una època conflictiva, on els cavallers de Rodes lluitaven contra les hosts de Soleimán el Magnífic.
Fet presoner i condemnat a galeres, Barbarroja es guanya una fama de diable de la mar per la seva crueltat implacable. Qui per als occidentals és un pirata,i un cabdill per als musulmans, va dominar el nord d'Àfrica subjugant el poder de les arrogants monarquies europees.

La sola menció del nom Barbarroja, atemoria als habitants de les costes mediterrànies, que patien les seves contínues i sagnants ràtzies.

Barbarroja, el pirata del Mediterráneo de Rafael Algarra és un relat històric i una apassionant novel·la d'aventures, amb el rude Oruch-Barbarroja de protagonista, acompanyat del seu germà Jaradín, el jueu Sinán, coneixedor de les ciències astrològiques, Kara Hassan i molts altres personatges de nefesta memòria en els mars de la Mediterrània. 

Llegir fragment

Publicat
Setembre 2017
Mides
14.00 x 21.00 cm
Enquadernació
Tapa tova
N. Pàgines
402
Idioma
Castellà
Àrea de prensa

2017.12.12 Empordà: Veure (web)