Zeitnot. El Dietari del Procés II

ISBN: 978-8-4946-0646-5

Jordan, Guifré - Autor
Jordan, Oriol - Autor
Preu base 18,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 18,00 €
Descompte
Són 24 nous mesos de crònica diària sobre el procés català que extrapolen l’enfrontament polític a una partida d’escacs.
Descripció

La crónica dels periodistes Oriol Jordan i Guifré Jordan és una obra d’art per l’avui i pel demà que narra la persistència del poble català en la seva travessia cap a la llibertat, no sense contratemps pel camí. El més important, el temps. El zeitnot, en escacs, és la situació en què al jugador li queda molt poc temps per moure i ha de pensar ràpid, amb el risc de no prendre la decisió adequada. 
 
Coalicions a corre-cuita, investidures in extremis, invents desesperats, nous actors, sentències judicials, vel·leïtats, pressupostos... i el clam del poble materialitzat novament en manifestacions massives. Aquesta és la segona part de la partida oberta entre Catalunya i Espanya, iniciada amb el Pacte per la llibertat del 19 de desembre de 2012.

Són 24 nous mesos i 713 articles de crònica diària plens d’interpretació crítica, i amb un improperi, bajanada o insult contra el clam sobiranista per cada dia. Tot plegat, dividit en onze capítols que també extrapolen l’enfrontament polític a una partida d’escacs, i que marcaran el destí final del procés català

Publicat
Març 2017
Mides
15.00 x 24.00 cm
N. Pàgines
394
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català