Diálogos alrededor de la ciencia

ISBN: ISBN: 978-84-940494-2-2

Aznar del Águila, Juan Jesús - Autor
Preu base 12,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 12,00 €
Descompte
Aquestes converses al voltant de la ciència són un apropament a l'àmbit científic des d'una òptica personal. El diàleg, com ens mostra el periodista Juan Jesús Aznar , és una font de coneixement inesgotable i, també, una escola de tolerància i de vida.
Descripció

Aquestes converses al voltant de la ciència són un apropament a l'àmbit científic des d'una òptica personal. El diàleg, com ens mostra el periodista Juan Jesús Aznar, és una font de coneixement inesgotable i, també, una escola de tolerància i de vida.

Tenir el privilegi d'organitzar cicles de conferències de divulgació científica durant set anys, va proporcionar l'autor l'oportunitat de conversar de manera formal i distesa amb més de setanta homes i dones, la saviesa i somnis dels quals es troben en els diferents àmbits en els que es desenvolupa l'activitat científica. Aquestes paraules escrites en el paper i en l'aire de la paraula parlada són la base d'aquest llibre.
 
Transcriure setanta entrevistes, setanta converses, era una bogeria no permissible. Per aquest motiu s'imposava l'antologia, és adir, una selecció d'aquests científics, escollits pel criteri de l'autor, únic responsable de la selecció.

< Llegir fragment >

Publicat
Febrer 2013
Mides
14.00 x 21.00 cm
Enquadernació
Tapa tova
N. Pàgines
361 pàg.
Idioma
Castellà