Edicions Cal·ligraf

Encesa literaria nº 1. Homenatge a Juan Luis Panero

Encesa literaria nº 1. Homenatge a Juan Luis Panero

Revista Encesa Literària
ISBN: 978-0-2462-2567-0
publicat: agost 2015
17.00 x 24.00 cm
118 pàg.
en estock
llibre en català

El sentit de l’atzar és el senyal d’identitat d’aquest primer número d’ENCESA LITERÀRIA. Aquesta revista neix fruit de dues iniciatives culturals que s’uneixen en aquest projecte de paraules impreses, il·lustracions i fotografies.

Abans d’iniciar aquesta singladura, ens hem de remuntar a l’origen del que som: fa dos anys i mig va néixer Edicions Cal·lígraf, i en aquest breu període de temps l’editorial de Figueres ha anat construint el seu catàleg i llaurant un camí en el món de l’edició independent; l’altra identitat que suporta aquesta iniciativa cultural és Encesa, que va ser fa més d’una dècada una revista en paper que va renéixer fa tres anys en format digital, com a publicació cultural empordanesa, per navegar pel ciberespai.

Units en l’objectiu comú d’editar una publicació en paper dedicada a la cultura, exposem aquest primer número, aquest primer treball, que espera la crítica irrefutable del lector i del pas del temps, atès que tots dos dictaminaran la realitat del nostre afany.

Sala de prensa

10.00 - en estock -

Altres llibres de la col·lecció Revista Encesa Literària