Edicions Cal·ligraf

Calli i Treballi, Recuperant Dalí

Calli i Treballi, Recuperant Dalí

Narrativa de no ficció
ISBN: 978-84-940494-3-9
publicat: abril 2014
14.00 x 21.00 cm
206 pàg.
en estock
llibre en català

Calli i treballi és un ordre, un prec i la claudicació d'un home acostumat a fer la seva voluntat per sobre de tot, el pintor Salvador Dalí  que després del greu accident en el Castell de Púbol en el que patí greus cremades, accepta les dures sessions de fisioteràpia, que poc a poc el van recuperant per a la vida.

Amb paciència, sessió a sessió el terapeuta Joan Prat es va guanyant la confiança del Pintor  fins a convertir-se en el confident dels seus records i emissari dels seus desitjos.

El diví Dalí, pren a Prat com el seu Hermes particular i el fa anar de missatger  al Maxim’s de Paris en busca d'una melodia o a la Catedral d'Amiens a la recerca dels olis en que eren ungits els reis de França.

Joan Prat de los Mozos ens explica de forma amena aquest procés de recuperació de Dalí al llarg dels cinc anys que van des de l'accident del Castell de Púbol,  fins a la seva mort a la Torre Galatea. Pel llibre passen com en una pel·lícula  personatges i anècdotes que voltaren la intensa vida d’en Dalí.

- llegir un fragment -

Sala de prensa

18.00 - en estock -

Altres llibres de la col·lecció Narrativa de no ficció