Edicions Cal·ligraf

Kubala

Kubala

FORMAT ELECTRÒNIC
ISBN: 978-8-4120-1514-0
publicat: març 2020
14.00 x 21.00 cm
164 pàg.
en estock
llibre en català

ASSAIG - BIOGRAFIA

Ladislao Kubala és un dels referents de la història del futbol mundial, i una de les grans icones del barcelonisme, un personatge que, socialment, va trencar motllos en aquella Barcelona i aquella Catalunya atemorides, grises i avorrides dels anys cinquanta. 
Aquell futbolista ros, d’ulls blaus, les cames del qual valien, cada una, per dues de les dels altres jugadors, no solament va significar una revolució per a la tècnica futbolística, sinó que es va convertir en el primer ídol públic en aquella ciutat que aleshores encara no s’havia refet del trauma bèl·lic.
La figura de Kubala, per a Ibáñez Escofeti molts altres, era un factor que havia d’ajudar a la cohesió social. I Ibáñezreunia totes les condiciones socials, literàries i de sensibilitat que el capacitaven per a traslladar al paper l’atzarosa vida de Ladislau Kubala. 
Aquest volum permet al lector acostar-se a un temps passat, d’un interès apassionant, i també retrobar-se amb un excel·lent periodista que va ser un mestre fonamental d’unes quantes generacions de professionals catalans, i que va demostrar que del fet esportiu també se’n podria fer una gran periodisme i, fins i tot, literatura.

- llegir un fragment -

7.99 - en estock -

Altres llibres de la col·lecció FORMAT ELECTRÒNIC